Regeltjes om even door te lezen

Ga naar beneden

Regeltjes om even door te lezen

Bericht van Mama babbeltjes Team op za jan 31, 2009 10:22 pm


Om ook dit forum leuk te houden hebben we een paar huisregeltjes opgesteld:

* Gebruikersnamen dienen normaal te zijn. Het liefst je eigen naam gebruiken als gebruikersnaam. Een eventuele nicknaam is toegestaan mits je je op het forum netjes voorsteld met je eigen naam.

* Als je nieuw bent op het forum, stel je dan eerst netjes voor voordat je gaat meelezen,een topic opent of op een topic reageert. DIT DIENT TE GEBEUREN BINNEN 7 DAGEN NA AANMELDING!!! Is dit binnen die 7 dagen NIET gebeurd dan wordt uw account op non-actief gezet!

* Door je aan te melden op dit forum verklaar je akkoord te gaan met de regels en voorwaarden die op kgmk van toepassing zijn.

* Leden die meer als 1 maand niks gepost hebben wordt je profiel op nog actief gezet.
Tenzij wij ervan op de hoogste zijn gebracht.
Er zal eerst een waarschuwing gegeven worden zodat je nog de kans krijgt weer mee te posten

* De administrator en moderators behouden zich het recht om leden of berichten ten allen tijden, zonder reden, te verwijderen.

* Wanneer je een onderwerp wilt openen op het forum, zet dit dan bij de juiste rubriek. Dit om alles duidelijk en overzichtelijk te houden. Als je niet goed weet waar je het moet plaatsen zet het dan in het topic waar zet ik mijn bericht.

* Reacties op een onderwerp, waarvan beheerster, site admin of moderator vindt dat het niets bijdraagt aan het forum of negatieve uitwerking heeft op de sfeer, kunnen zonder verdere uitleg worden verwijderd.

* Iedereen is hier gelijk voor de wet. Wij zullen geen ruzies tollereren. Wie ruzie zoekt krijgt een waarschuwing. Post dus ook geen berichten die anderen kunnen kwetsen. Hou jij je hier niet aan, volgt een ban. Waarna een verwijdering kan volgen.

* Indien wij bemerken dat er onder eenzelfde IP-adres onder meerdere namen wordt gepost, waarbij duidelijk is dat het onmogelijk de waarheid kan zijn of dat men reageert op zijn eigen berichten om zodoende reacties van anderen te ontlokken, dan vermelden wij het IP-adres bij de berichten.

* Alles wat je post wanneer je lid bent, blijft staan nadat je ( om welke reden ook ) geen lid meer bent van dit forum! Dus let op wat je neerzet.

* Los ruzies op in PB's je kan hier eventueel de site admin bij betrekken.


Wat is verboden op het forum en zal aangepast worden?

* Spammen op dit forum is verboden

* Reclame maken voor andere sites, ZONDER TOESTEMMING, mag niet, ook niet via PB’s. (toestemming kun je vragen aan de beheerster middels een pb). Maak je toch zonder toestemming reclame dan zal deze worden verwijderd. Bij herhaling of het meerdere keren plaatsen van de link op het forum zullen de admins een ban plaatsen.

* Doorlinken naar andere internetsites is ook NIET toegestaan.

* Op het forum is het niet toegestaan kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende of censuur-georienteerde berichten te plaatsten. Doe je dit wel, krijg je EEN waarschuwing, daarna volgt bij herhaling een BAN.

* Het is niet toegestaan forumdelen en/of topics te kopieren naar andere fora's. Mocht beheerster,site admin of moderator vaststellen dat dit wel gebeurd volgt voor betrokkene direct een BAN op het forum.

* PB's mogen niet openbaar gemaakt worden, ook is het niet de bedoeling elkaar hatelijke PB's te sturen. Wordt hier geen gehoor aan gegeven wordt het recht op PB versturen tijdelijk opgeheven.

Het forum is een plaats waar je je thuis moet kunnen voelen en het is dus niet de bedoeling de privacy van anderen te schaden, wat op het forum gezegd wordt dient ook op het forum gehouden te worden. Jij hebt graag jou privacy, recpecteer anderen hun privacy dan ook

Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.


Zijn er vragen of onduidelijkheden mail mamababbeltjes@gmail.com

Mama babbeltjes Team
Admin

Vrouw
Aantal berichten : 77
Leeftijd : 29
Registration date : 31-01-09

Profiel bekijken http://mamababbeltjes.quickbb.net

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum